REDIRECȚIONEAZĂ 3,5%

 

Dragă partener de lucrare!

Astăzi dorim să-ți oferim o oportunitate valoroasă:
Până pe 20 mai, te poți alătura slujirii lui Dumnezeu într-un mod pe care doar tu îl poți face!

Știai?
Dacă lucrezi în România și primești aici un salariu, poți dona anual 3,5% din impozitul pe venit unei fundații la alegere.

Dorim să-ți reamintim că  fundația noastră  slujește prin propovăduirea mesajului viu al lui Dumnezeu către zeci de mii de oameni de limbă română folosind publicațiile Mesajul de azi și cele tematice. Pe lângă materialul tipărit, fundația noastră transmite vestea bună a mântuirii către mii de oameni care citesc zilnic mesajele online disponibile pe site-ul gratuit mesajul de azi.ro.

REDIRECȚIONAREA A 3,5% DIN IMPOZITUL PE VENIT REPREZINTĂ UN MIC PAS PENTRU TINE, DAR PENTRU CINEVA ÎNSEAMNĂ O NOUĂ VIAȚĂ CU DUMNEZEU!

Dacă dorești să ajuți această misiune, am pus mai jos linkul unui Formular 230 pe care să-l completezi, care conține deja datele fundației noastre. Prin donația ta de 3,5% din impozitul pe venit cu ajutorul Formularului 230 atașat, vei ajuta în mare măsură slujirea Fundației Misiunea Creștină UCB.


Click aici:
FORMULAR 230

Dacă ai nevoie de îndrumări pentru completarea datelor tale, vei găsi mai jos și instrucțiunile de completare, care te vor ajuta.
Click aici:
GHID DE COMPLETARE FORMULAR 230

Dacă dorești să ajuți Fundația Misiunea Creștină UCB, trimite formularul completat cu semnătura ta prin poștă sau electronic (scanat sau fotocopiat cu telefonul) la următoarea adresă:

Fundația Misiunea Creștină UCB
Piața Țăranilor nr. 7, Oradea, 410515
info@mesajuldeazi.ro
Tel. +40770 992766
mesajuldeazi.ro

Pentru întrebări sau solicitări, te poți adresa echipei fundației direct prin datele de contact mai sus menționate.

Ajută Cuvântul lui Dumnezeu care schimbă vieți să ajungă la cât mai multe inimi de români!

(Dacă nu ai posibilitatea de a redirecționa cei 3,5% sau ai donat deja banii unei alte fundații, ne poți ajuta foarte mult recomandându-i această opțiune de sprijin unui membru al familiei tale sau unui prieten!)

Dorim binecuvântările bogate ale lui Dumnezeu atât asupra vieții tale, cât și asupra muncii tale!

Cu drag,
echipa Fundației Misiunea Creștină UCB