Vă rugăm scrieți-ne părerea dumneavoastră!

Ne perimiteți să folosim părerea dumneavoastră pe pagina noastră?

Păreri/Feedback:

image
2024-06-06 Georgiana

Am decis să vă ofer sprijinul meu în lucrarea divină extraordinară pe care o faceți: aceea de-a propovădui Cuvântul Domnului spre mântuirea sufletelor la cât mai mulți oameni. Vă apreciez efortul și dedicarea în această misiune pe care o aveți și vă mulțumesc pentru că sunteți alături de noi, o încurajare și mângâiere prin minunatele broșuri Mesajul de azi și alte materiale utile și că mergeți înainte indiferent de încercări și greutăți. Dumnezeu să vă binecuvânteze și să vă întărească să mergeți până la capăt!


image
2024-05-21 Raluca

Să știți că citesc cu drag Mesajul de azi. Mă bucur foarte mult de el și ca Dumnezeu îmi mai vorbește prin anumite mesaje. Bunul Dumnezeu sa va binecuvânteze!


image
2024-04-17 Mădălina

Apreciez toată munca dumneavoastră și îi mulțumesc Lui Dumnezeu pentru ajutorul pe care vi-l oferă din toate punctele de vedere pentru a atinge inimi și pentru a crește Împărăția Sa.


image
2024-03-28 Daniel

Vă mulțumesc pentru mesajele dumneavoastră. Unele dintre ele sunt, în mod clar, răspunsurile Domnului Isus Hristos la frământările și problemele noastre. Le citim cu nerăbdare în fiecare zi și ne bucurăm când ni se potrivesc atât de specific. Domnul Isus să vă binecuvânteze!


image
2024-03-28 Claudiu

Găsesc extrem de folositoare și practice meditațiile zilnice. Sunt zidit spiritual prin ele și doresc să le am și în format scris. Dumnezeu să vă binecuvinteze în tot ce faceți pentru slava Lui.


image
2024-03-28 Constantin

Vă mulțumesc pentru tot ce faceți pentru noi, acordăm o deosebită apreciere eforturilor și sacrificiilor pe care le faceți în această activitate. Dumnezeu să vă răsplătească pe deplin dăruirea dvs. în slujirea Lui și a bebeficiarilor activității dvs.


image
2024-03-28 Crina

Vă mulțumesc din suflet pentru broșurile pe care mi le-ați trimis. Sunt foarte mulțumitoare pentru hrana sufletească pe care o primesc în fiecare zi. Dumnezeu să binecuvânteze toată osteneala și dragostea cu care faceți această lucrare. Mă rog pentru voi să puteți continua această lucrare atât de frumoasă. Fiți binecuvântați!


image
2023-11-03 Daniela

Cresc spiritual cu broșurile acestea zilnice , sunt hrana spirituală pentru sufletul meu. Tânjesc după ele încă din studenție!😀


image
2023-10-06 Florentina

Mă bucur pentru mesajul de astăzi A fost o incurajare pentru mine Să fiți binecuvântați cu tot ce aveți nevoie și trupește și sufletește 🙏


image
2023-06-08 Felicia

Mare si Bun Este Dumnezeul Sfânt! Dar trebuie sa ne marturisim păcatele, sa fim SINCERI ÎNAINTEA DOMNULUI ISUS 🙏 💖 SI PLINI DE CREDINTĂ CĂ EL ESTE CU NOI ... DOAR NOI SĂ RAMANEM ÎN EL, PRELUCRATI DE SFÂNTUL DUH MAI ALES LUMINĂ SĂ FIM ÎN JURUL NOSTRU!


image
2023-06-03 Naomi

N-am dat niciodata importanta revistelor, iar acum ma bucur de fiecare zi cu mesajul ei. Ce-i drept, cateodata imi vine sa citesc toata revista intr-o zi si stiu ca daca as face asa si ziua urmatoare nu m-as plictisi. Sper din tot sufletul ca aceste mesaje incurajatoare sa ajunga la cat mai multi oameni.


image
2023-04-14 Raluca

Aceste meditatii mi-au fost de folos de-a lungul aniilor. Si in prezent sunt o mare binecuvantare. Domnul mi-a vorbit si m-a ridicat prin Cuvantul lor.


image
2023-04-07 Daniel

Primeam de la un prieten mesaje pe Whatsapp care se potriveau perfect cu situația reală in care mă aflam. Domnul Isus îmi vorbea atât de specific prin acele mesaje. Am aflat astfel că erau mesajele zilnice pe care voi le publicați pe această pagină. V-am cautat, v-am gasit, iar acum mă bucur zilnic împreună cu familia mea de aceste minunate "perle" de înțelepciune. Vă mulțumesc. Domnul Isus sa va binecuvanteze în tot ceea ce faceți!


image
2023-03-28 Pompil

Vă mulțumesc pentru mesajele de încurajare. Sunt foarte încurajatoare. Fiti binecuvintati!


image
2023-03-28 Tică

Din toată și cu toată inima, vă mulțumesc, preaiubiților pentru darul destul de mare și însemnat pe care mi-l faceți odată la trei luni. Din aceste cărți hrănesc și pe cei din Adunarea de după gratii „Betesda" din Iași și o parte din frații fruntași în citirea Cuvîntului din Republica Moldova.