Vă rugăm scrieți-ne părerea dumneavoastră!

Completarea câmpului este obligatoriu
Ne perimiteți să folosim părerea dumneavoastră pe pagina noastră?

Păreri/Feedback:

image
2023-10-06 Florentina

Mă bucur pentru mesajul de astăzi A fost o incurajare pentru mine Să fiți binecuvântați cu tot ce aveți nevoie și trupește și sufletește 🙏


image
2023-06-08 Felicia

Mare si Bun Este Dumnezeul Sfânt! Dar trebuie sa ne marturisim păcatele, sa fim SINCERI ÎNAINTEA DOMNULUI ISUS 🙏 💖 SI PLINI DE CREDINTĂ CĂ EL ESTE CU NOI ... DOAR NOI SĂ RAMANEM ÎN EL, PRELUCRATI DE SFÂNTUL DUH MAI ALES LUMINĂ SĂ FIM ÎN JURUL NOSTRU!


image
2023-06-03 Naomi

N-am dat niciodata importanta revistelor, iar acum ma bucur de fiecare zi cu mesajul ei. Ce-i drept, cateodata imi vine sa citesc toata revista intr-o zi si stiu ca daca as face asa si ziua urmatoare nu m-as plictisi. Sper din tot sufletul ca aceste mesaje incurajatoare sa ajunga la cat mai multi oameni.


image
2023-04-14 Raluca

Aceste meditatii mi-au fost de folos de-a lungul aniilor. Si in prezent sunt o mare binecuvantare. Domnul mi-a vorbit si m-a ridicat prin Cuvantul lor.


image
2023-04-07 Daniel

Primeam de la un prieten mesaje pe Whatsapp care se potriveau perfect cu situația reală in care mă aflam. Domnul Isus îmi vorbea atât de specific prin acele mesaje. Am aflat astfel că erau mesajele zilnice pe care voi le publicați pe această pagină. V-am cautat, v-am gasit, iar acum mă bucur zilnic împreună cu familia mea de aceste minunate "perle" de înțelepciune. Vă mulțumesc. Domnul Isus sa va binecuvanteze în tot ceea ce faceți!


image
2023-03-28 Pompil

Vă mulțumesc pentru mesajele de încurajare. Sunt foarte încurajatoare. Fiti binecuvintati!


image
2023-03-28 Tică

Din toată și cu toată inima, vă mulțumesc, preaiubiților pentru darul destul de mare și însemnat pe care mi-l faceți odată la trei luni. Din aceste cărți hrănesc și pe cei din Adunarea de după gratii „Betesda" din Iași și o parte din frații fruntași în citirea Cuvîntului din Republica Moldova.


image
2023-03-27 Iuliana

Multumesc pentru ceea ce mi-ati trimis! Sa dea Domnul sa fie citite cu sete dupa adevar si sa aduca mult rod in inimile celor ce le vor citi! Fiti binecuvantati!


image
2023-03-13 Naomi

Imi place mult aceasta revista. Ca adolescent, pofta de citit e asa de mica, dar de cand am deschis revista ,„Mesajul de azi” ma vad deschizand Biblia mai des, ba chiar luand notite pe agenda. Domnul sa va ajute pe mai departe!


image
2023-02-26 Pompei

Domnul ne-a spus azi că trebuie să iertăm și să ne rugăm pentru cei care se poarta rău cu noi. Fiți binecuvântați!


image
2023-02-13 Mihaela

Multă pace și binecuvântări. Foarte de folos revistele. Pe mine personal ma ajuta enorm, in înțelegerea cuvântului, in viata de zi cu zi, în luptele mele. Va mulțumesc.


image
2023-02-13 Roxana

Dumnezeu să binecuvânteze lucrarea pe care o faceți, și prin mesajele pe care le transmiteți să ajute pe cât mai mulți!


image
2023-02-13 Mihai

Apreciem cu respect slujirea si munca pe care o faceti. Este atit de potrivita si utila. Domnul sa va inspire sa va ajute si sa va binecuvinteze.


image
2023-01-30 Ioana

Am primit broșura Mesajul de azi de la o prietenă acum 2 ani si de atunci citesc in fiecare dimineata versetul zilei, care se potriveste perfect nevoilor mele spirituale, imi întăreste credinta in Dumnezeu si incep o noua zi cu nădejdea ca nu voi trai degeaba. Am 54 de ani si de cind ma stiu am mers la biserica penticostala in fiecare duminica, si totusi descopăr in fiecare zi ca Dumnezeu imi vorbeste prin aceste mesaje. Doresc sa binecuvinteze Dumnezeu munca voastra.


image
2023-01-27 Danut

Eu chiar astăzi am terminat-o de citit, și este foarte interesantă pentru zidirea spirituală a sufletului și curățirea interioară,a tor ce este nefolositor și neplăcut lui Dumnezeu. De aceea, o recomand tuturor celor care vor să fie Măntuiți de Dl Isus Hristos și salvați de la pierzare. Să ne pregătim pentru venirea D-lui. Amin!